SS18 Kollektionen fra Kari Traa

Kari Traa - det hurtigst voksende kvindelige sportsbrand i Europa, inspirerer kvinder i alle aldre til en gladere, sundere og stærkere livsstil. Brandet er designet til piger og af piger, som brænder for at klæde dig på i farverigt, lækkert kvalitets træningstøj.

Sortimentet i årets SS18 kollektion er som altid 100% funktionelt tøj som er varmt nok, på de kolde og stormfulde dage, men samtidig også super cool til en tur i fitness. Kari Traa har med en passion for komfort og stil, kombineret med unikke tekniske materialer, forsøgt at imødekomme de krav som en aktiv, sporty og eventyrlysten kvinde stiller.

De feminine linjer, og altid flotte farver og mønstre pryder dette års SS18 kollektion - Vi siger goddag og velkommen til de mørkeblå nuancer night og royal samt de smukke klare pastel farver glass og prism. Igen i år er der nye styles på hylderne, og en sikker vinder blandt dit nye yndlingstræningstøj bliver med garanti "Marit-linjen", som med langærmet trøje, t-shirt og top tager kampen op med den tidligere meget populære butterfly linje.

Herudover vil linjerne Marika og Tina også være nye glædelige bekendtskaber, som med både overdele og underdele vil klæde dig lækkert på til træning. I dette års SS18 kollektion skal vi også stifte bekendtskab med den nye Active wear kollektion, som vil få enhver Kari Traa pige til at klappe i hænderne. Athleisure trenden er det nyeste og hotteste inden for mode, hvor dit hverdagstøj bliver forenet med dit afslappede træningstøj.

Bybutterfly.dk har danmarks største og bredeste udvalg af Kari Traa sportstøj til aktive kvinder, og har vi ikke hvad du søger, eller er du i tvivl om størrelser eller andet, er du velkommen til at sende os en mail på info@bybutterfly.dk eller ringe til os.

Vi glæder os til at vise jer den nyeste Kari Traa kollektion fra SS18.

Happy Shopping!

Tilbage til alle kollektioner

Lookbook SS18 kollektion