Hos ByButterfly.dk  har vi en glæde ved aktivitet og træning, og mange træningstimer iklædt træningstøj og spirende lyst til at starte egen virksomhed resulterede i, at vi d. 1 December 2013 åbnede op for en verden af sportstøj til kvinder.

Vi har en passion for lækkert træningstøj, hvor kvinder kan føle sig feminine samtidig med at tøjet giver plads til aktivitet og bevægelighed, ligger til grund for det nøje udvalgte produkter.

Vi mener, at træning bliver lettere og mere inspirerende, når tøjet er en nydelse, og Vi glæder sig til at byde alle velkommen til dette univers af produkter, som vi håber andre vil elske, lige så højt som vi selv gør.

Vi har nu haft over 17.000 glade kunder gennem shoppen og glæder os over alle de dejlige kunder der vender tilbage efter inspiration til nye produkter.

Vi er en 100% Dansk webshop, der gerne vil slå et slag for at handle "Lokalt" hvis muligt. Så alt vi kan købe af tilbehør lokalt, bliver handlet i Danmark. Vores produktion af produkter sker i Europa.

Vi vil også på sigt gerne gøre mere ift. bæredygtighed og er derfor begyndt med udvalgte produkter i Økologisk bomuld.

MOTIVATION er det vigtigst ift. træning og det at være aktiv og sammen med andre. Så for os drejer det sig ikke om hvem der kommer først og længst, men hvem der er god til at MOTIVERER sig selv og andre på den ene eller anden måde. Så husk det næste gang du er sammen med andre eller du bare selv lige giver dig selv et skulderklap. High Five for skulderklap.

Hos bybutterfly.dk elsker vi vores kunder. 

Derfor er vi vildt glade for, at vi nu kan gøre det endnu bedre for alle jer, der shopper hos os, derfor er vi e-mærket.

Vores samarbejde med e-mærket, sikre dig økonomisk med op til 10.000 kroner per handel, ved køb af fysiske varer. 

Se vores certifikat her.

E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Et e-mærke er din sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. e-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer løbende alle e-mærkede netbutikker og sidder klar til at hjælpe dig, hvis du sidder med en konkret tvist med en e-mærket netbutik.

Bybutterfly er nu godkendt til at måtte bære e-mærket. 

Vil du læse mere om e-mærket, så klik på linket nedenfor.

https://www.emaerket.dk/forbruger

Kvindeunivers – Power – Lækker kvalitet