Størrelsesguide

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe, så tjek denne størrelsesguide ud. 

Ligger du mellem to størrelser og er du stadig i tvivl?

  • Køber du træningstøj, så gå efter om du generelt foretrækker at dit tøj til træning sidder tæt til kroppen eller om du kan lide det lidt løsere. 

Størrelsesguide til tøj og handsker


Hvordan måler jeg rigtigt? 
For at få det mest præcise billede af dine mål, skal du have undertøj på, når du måler dine kropsmål. Vær opmærksom på, at alle oplysningerne er i cm; anbring altid centimetermålet vandret og ikke stramt omkring kroppen, når du måler.

Oplysningerne relaterer sig til normale størrelser og ikke til specielle størrelser. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os.

Måling af din højde
Mål din højde fra gulvet og til toppen af dit hoved. Husk at du ikke skal have sko eller andet der kan gøre dig højere end du er. Få evt. hjælp fra en veninde for at sikre at du får det præcise mål.

Måling af din brystomkreds
Du måler din brystvidde ved at måle det kraftigste sted på brystet. Her kan du orientere dig efter brystvorterne og måle med dit målebånd.

Måling af din taljevidde
Du måler taljevidden ved at anbringe målebåndet på det smalleste sted på taljen. Slap af i kroppen og hold målebåndet vandret og undgå at stramme til.

Måling af din hoftevidde:
Du måler det bredeste sted på hoften for at beregne den præcise hoftevidde. Du kan finde dette sted ved at se dig selv i spejlet og se hvor du er bredest. Mål med dit målebånd og sørg for at det er vandret når du måler (du skal ikke stramme det tæt til).

Måling af din indvendige benlængde
Indvendig benlængde måles fra skridtet og ned til gulvet. Få evt. hjælp fra en ven, og får ham/hende til at hjælpe med måle. Husk at have strakte ben når du måler, da du ellers kan få forkerte mål hvis dine ben er bøjet.

Størrelsesguide til handsker

Sådan måler du din hånds omkreds

Åbn din hånd helt ud, så dine fingre stritter. Tag nu et målebånd i den anden hånd, og mål omkredsen af din hånd. Husk at din tommelfinger ikke skal måles med her, men blot din hånd.