Du skal glæde dig til et brag af en Black Friday hvor du kan få fat i en masse lækre styles til ekstraordinære lave priser. Vi har udvalgt en lang række produkter, så du kan fylde skabet med alle de lækre styles.

Med vores brede udvalg, skal du glæde dig til dette års Black Friday - der kommer til at være et stort udvalg fra mange af dine yndlings produkter.

Hvis du er på udkig efter årets tilbud på din favoritter, så hold godt øje med siden fredag d. 26 november - ses vi? Stil dig forrest i køen her.

Trendy styles fra ByButterfly

Selvom prisen bliver lav, kan du forvente den høje kvalitet som du kender fra ByButterfly. Det store udvalg af trendy styles giver dig det helt rigtige pift i din garderobe. 

Med en ny garderobe til vintermånederne, kan du skabe et trendy look der matcher sæsonen. Hvis du også skal være klar til foråret, kan du helt sikkert finde det perfekt outfit.

Giv en Julegave fra ByButterfly

Black Friday er startskuddet til julen og er den perfekte mulighed for at skaffe den helt rette gave til dine kære. Med årets største shopping dag, er det helt sikkert at du finder den bedste julegave til dig eller din familie - bløde pakker er helt klart at foretrække i år!

Du kan selvfølgelig også give dig selv en tidlig julegave eller adventsgave - det er en glæde at give, men særligt også at modtage!

Årets ønskeliste indeholder helt sikkert favoritten fra ByButterfly - så vær på den sikre side og vær tidligt ude med julegave shopping.

Skal du være en af de første?

Vores ekstraordinære tilbud på Bybutterfly, sendes direkte ud til dig som er med på vores nyhedsbrev, så du kan være en af de første til at modtage vores Black Friday tilbud.

Vores tilbud gælder så længe lager haves, så hvis du skal sikre dig vores tilbud, så kan du tilmelde dig her.