Kari Traa & Miljø

Kari Traa skal give en god følelse – også til din samvittighed!

Ligesom Kari Traa ikke går på kompromis med komfort, går vi heller ikke på kompromis med miljøet. Det er derfor vigtigt for os at understrege, at du altid kan føle dig godt tilpas i vores tøj, når det kommer til miljø og dyrevelfærd - nogle af tidens største og vigtigste tendenser.

Det er ikke nogen hemmelighed at brugen af plastik fylder utrolig meget i dag i mange brancher, men plastik er ikke miljøvenligt (endnu!). Hos Kari Traa benytter vi os af plastik i indpakningen af vores tøj. 1/3 af vores indpakning er lavet af genanvendeligt plastik, men vi ønsker at blive endnu bedre. Vores mål er, at vi i 2020 benytter os af en ny og miljøvenlig emballage.

”Det er vigtigt for mig, at der sættes fokus på det her område. Vi er ikke i mål - men på vej!

Vi forsøger allerede nu hos ByButterfly.dk at genbruge papkasser til forsendelse, der kan ses ved det lille klistermærke, der sættes på alle vores genbrugskasser - ”we care”,” fortæller Christina Krogshede, indehaver af ByBytterfly.dk.

 ”Vi har også fået lavet muleposer, som du kan bruge igen og igen til at ’bære dygtigt’.”

Det er desværre ikke kun i emballagen man finder plastikken. Meget træningstøj er lavet af polyester, som består af plastikfibre. Lige nu arbejder vi på at erstatte det med genanvendeligt materiale – og vi glæder os til at fortælle jer mere om det, når den tid kommer!

Der er fuld fokus på at nedbringe brugen af plastik, men dyrevelfærd er også vigtigt, når det kommer til produktionen af Kari Traas uldprodukter. For at få vores uld til at føles silkeblød benytter vi os af den fineste uld fra merinofår i New Zealand og Australien. Det er vigtigt for os, at dyrene har haft det godt, og det sikrer vi os ved at få ulden gennem producenter, som lever op til strenge internationale krav. Vi har gennemsigtighed helt fra fåret til det færdige produkt. 

Vores produkter skal være lækre og af højeste kvalitet, men samtidig passe på vores natur og på dyrene. Så køb Kari Traa med god samvittighed.

Læs mere om vores muleposer her https://www.bybutterfly.dk/products/mulepose