I 16 år har hun været barfodet Kari Traa pigen. Men nu har hun endelig fuldendt sit look med 7 forskellige sneakers i flotte farver. Allerede i foråret 2018 tog Kari et stort skridt mod sporty hverdags tøj med en "active wear- kollektioen". Nu tager hun ydeligere skridt, med de længe ventede sneakers Fus og Fres.

Skoene indgår i kampagnen Run the show, der handler om at inspirerer kvinder til at tage plads og bestemme over deres egne liv, uden at bryde sig om hvad andre tænker og mener.

– Vi har længe fået ønsker fra pigerne der anvender vores tøj, at de også vil have Kari Traa sko, og hvem elsker ikke sko? Så for et par år siden startede vi arbejdet med at designe vores egne sko og vi er super tilfredse med resultatet, siger Linnea Bengtzing, markedsansvarlig på Kari traa i Sverige.

Hvor kommer inspirationen til skoene fra?

–Da vi er et mærke af piger, for piger er alle vore beslutninger i processen blevet taget med tanke på pigers behov og præferencer. Farverne er inspireret af efterårets Kari traa-kollektion der indeholder meget mørkeblå, vinrød, lyserød, lysegrøn og rustbrun. Skoene passer derfor lige til vores tøj. Men går også fint til et par almindelige jeans. 

Fortæl os om modellerne Fus og Fres!

– Fus og Fres er pertekte hverdagssko for en aktiv livstil. De har begge samme sål men overdelen adskiller dem. Fus har en slip on-konstruktion så den er superlet at få på. Delen ved mellemfoden gør at skoen sidder perfekt og sidepanelerne i mesh giver ekstra ventilationog komfort, siger Linda Bengtzing og forsætter:

 – Fres har en blød og ventileret del på den forreste del af skoen. sidepanelerne giver støtte fra mellemfoden og hælpartiet er lavet i blødt neopren. Begge sko har en støbt indersål og kompressionstøbt indersål i en gummiblanding, der giver høj komfort, stødabsorption og støtte. Den ydre sål er lavet af slidstærk gummi med skridsikkert mønster.

 

Fus har en slip-on konstruktion der sørger for at du hurtigt kan få skoene af og på. Kommer i farverne rust, lysblå og mørkblå. Vejledende pris 699 kroner - Se dem HER!

 

Fres har en blød mesh på fremfoden der giver en god ventilationen. Findes i farverne, hvid, sort, grøn og lyserød. Vejledende pris 799 kroner. Find skoene HER!

 

Hvem skal købe skoene?

- Piger, der ønsker en flot og stilfuld hverdagssko, der passer til en aktiv livsstil. De passer perfekt, når du vil have noget fedt på dine fødder og være klar til alt. Med disse kan du gå i stedet for at tage bussen hjem, danse hele natten uden at få ondt i dine fødder og kaste dig ud på alle mulige spontane eventyr.

 

I bevæger jer mere mod sportswear, er det et bevidst valg? 

– Efter vi lancerede activewear i foråret var det naturligt også at lave sneakers for at få et komplet Streetwear look. Vi ved at Kari Traa pigerne lever et aktivt liv hvor komfort og frihed er vigtigt, samtidigt med det skal se godt ud. Derfor er det er perfekt for os at athleisure er så meget oppe i tiden, fordi intet er bedre end kjole og sneakers på et dansegulv!

Hvad synes du selv om skoene

– Jeg elsker sneakers og jeg er helt op at køre og om at få bruge vores egne modeller. De er så fede og super at have på. Jeg har bestilt Fres i hvid, jeg tænker de går godt til et par lyse jeans eller bare brune ben her i august. Så har jeg bestilt Fus i orange som jeg ser frem mod at matche med noget fra vores efterårskollektion.

16. august, 2018 — Christina Krogshede