Iforms læsere er tossede med Kari Traa og vi elsker det :)

Kari Traa har netop vundet ikke bare én, men hele to læserpriser. Kari Traa Louise Tights og Kari Traa Tove Jacket er de heldige vindere af ’IFORMS LÆSERPRIS - TRÆNINGSFAVORITTER 2018’ i de to kategorier ‘Bedste træningsbukser’ og ’Bedste træningsjakker’.

Kari Traa Tove Jacket (Find den HER) er en sporty jakke med en tætsiddende pasform, som passer perfekt til træning og løb udendørs. Den varmer og beskytter optimalt mod det kolde vejr. Vind- og vandtætte paneler med Bionic Finish ECO øverst på ærmerne, på skuldrene og hætten. Det lette, luftige og isolerende lag på forsiden varmer de vigtige dele af kroppen, mens et elastisk meshparti på bagsiden slipper den overflødige varme ud. Ærmerne er ekstra lange, og hætten kan justeres. Refleksbånd på manchetterne og ryggen gør dig synlig i mørket. 

 

Kari Traa Louise Tights (Find den HER) er vores populære løbe- og træningsbuks til piger som vil yde max og samtidig bevare stilen. Det bløde og elastiske polyestermateriale ånder let og tørrer hurtigt. Pasformen er tætsiddende og sporty. Den har en regulerbar linning, silikonebånd, glidelås forneden og strategisk placerede refleksdetaljer.

15. juli, 2018 — Christina Krogshede