Er du på vej til arbejde, skole, til frokost eller en aften ude med vennerne. Performance tøj til kvinder i alle aldre, er blevet hotteste mode. Denne "athleisure trend" antages at være et resultat af, at folk ikke kun kigger på fitness som en hobby, men også som en livsstil. Med andre ord; Den perfekte trend for en KT-pige.

Den seneste SS18 Kari Traa kollektion "Active wear" har sløret forskellen mellem dit træningstøj og hverdagstøj, for at skabe noget, som er behageligt og fashionabelt lige meget hvor du er på vej hen.

Her er stjerne stylisten Caroline Skjelbreds fem gyldne regler, for at trække dit træningstøj med ind i hverdagen.


Køb vores nye linje ACTIVE WEAR her.

1. INVESTER I KVALITETS TØJ
Atleisure-trenden er en perfekt måde at trække det behagelige og trendy med ind i en hektisk dagligdag. Men der er et lille men: Samtidig med at du vil føle dig afslappet i træningstøjet, risikerer du at se sjusket ud. Så tag ikke bare din gamle  t-shirt og jogging bukser på. Invester i kvalitets tøj, der blander funktion og mode. På den måde kan du gå direkte fra træningscentret, mens du stadig ser knald skarp ud!

2. MIX MASKULINT OG FEMININT
En cool måde at få athleisure stilen ind i hverdags garderoben, er ved at blande flere maskuline tøjstykker med feminine. Tag en bomber jakke udover din favorit kjole, eller kombiner den med en stram nederdel. Lad dine høje hæle blive hjemme og træd i et par sporty, rene sneakers - behageligt og cool!


3. ACCESSORIES
Store guld øreringe eller en tynd halskæde vil shine op i et sportigt look. 90'er inspiration når det er bedst! En kasket tilføjer et cool look, og glem ikke din yndlings taske! Klassisk chik og sporty.

Shop Traa hoodie og Kvitne jakke.

4. EN SPORTY JAKKE FORANDRE ET HVERT LOOK
Du behøver ikke at opgive din egen stil for at følge denne trend. Invester i en sporty, urban jakke så vil du kunne give ethvert outfit et athleisure udtryk. Stram taljen på din jakke for at fremhæve din figur og skab et mere sofistikeret udseende - eller tag en hættetrøje på under jakken for at gå all in.5. LEG MED MØNSTRENE
Leg med forskellige matchende farver for at give et diskret look. Eller gør det mere interessant ved at tilføje en mønstret beklædningsdel til dit outfit.

18. februar, 2018 — Christina Krogshede