Inspirerende bloggere, målrettede træningstips og lækre opskrifter til den aktive kvinde!

Posted: Mar 07 2015

Christina Krogshede

Bybutterfly.dk har været en tur rundt i blogger-verdenen. Vi har fulgt en masse gode og inspirerende nogle af slagsen, som måske også vil falde i din smag?

Power pigerne nedenfor giver på hver deres måde, masser af gode tricks til at komme i form, sjov og hyggelig læsning, energi og tips til opskrifter, mode, træningspas og meget mere. 

 

Fit’n run (klik her), @fitnrun alias Camilla Dam–Johansen: er en personlig blog som giver et godt indblik i en løbers verden. Og hvilken verden, Camilla lever i! Stilen på bloggen er ganske seriøs - uden dog at blive højtidelig – Camillas indlæg er hamrende informative og motiverende. Vi bliver personligt mest fanget af hendes engagement og power I alt hvad hun lægger for dagen. Om det så er morgenløbeturen, eller at lave et nyt motionsløb. En hamrende god blog for løbenørderne og sundhedsfreaks, som vil vide mere om træning og træningsgadgets.

Carlas skønne blog (Klik her): En personlig blog om Carls Mikkelborgs liv i det hele taget. Hun tager på en ærlig og ligefrem facon, stilling til mode, mad, yoga & fitness. Carla er netop igang med at lave en tv-serie af sin blog, som kommer til at blive sendt på TV3. Carla er et herligt bekendtskab som holder 100%.

Julie Bruuns blog (klik her), @juliebruunsblog: Er en blog fyldt med lækre opskrifter på salater, morgenmad og sundere deserter. Mangler du inspiration på disse felter, så er det ind og hold øje med hendes oplæg. Good stuff!

Cecilie Langes blog (klik her), @cecilie_lange: En super velskrevet og grundig blog med skarpt fokus på træning og madopskrifter. Bloggen er ret personlig og man får et absolut godt billede af hvem Cecilie er, og hvad hun står for. Super inspirerende og motiverende, med masser af sjove og hyggelige indlæg. 

Eilimes blog (klik her), @eilimeblog: Super hyggelig og nede-på-jorden blog om hovedsageligt træning og sundhed - og nu med et helt nyt element: Nu med baby (Tillykke herfra :) ). Eilime skriver ærligt og skarpt i sin beskrivelse af træning og produkter. Hun skriver kort og godt, med en fin balance mellem det personlige og den faktuelle oplevelse af de produkter hun beskriver.

Charlotte Rachlins blog (klik her), @crachlin: En personlig blog om Charlottes liv i det hele taget, tanker om mode, skønhed, træning og meeeget mere. Charlotte er uddannet diatist, vægttabs konsulent og reformer instruktør, og har masser af gode tips i ærmet. Dejlig ærlig og ligetil læsning.  

Getfitinspiration (klik her), @getfitinspirationdk: En ærlig, herlig og livsbekræftende blog om tankerne omkring at være dig selv, vægttab, mad og træning. Vi er totalt vilde med hendes ligefrem tilgang til verden – you go girl!